Jongerenfestival in 2015 weer in Mariënkroon

 

Opnieuw zal de Katholieke Jongerendag plaatshebben op terrein Mariënkroon. Na de eerste festival-editie van de Katholieke Jongerendag in Nieuwkuijk in 2014 is voor het komend jaar opnieuw gekozen voor een soortgelijk festival op hetzelfde terrein. Het evenement zal plaatsvinden op zaterdag 6 en zondag 7 juni 2015.

luchtfoto terrein Mariënkroon te Nieuwkuijk
Het terrein van abdij Mariënkroon in Nieuwkuijk, waar evenals in 2014 ook in 2015 de KJD zal plaatsvinden.

Op zaterdagmiddag gaat de camping open, voor een gezellige avond vol optredens van kleine bandjes of muzikanten. De zondag begint wederom met de viering van de Eucharistie. Vervolgens brengt een afwisselend programma een mix van bands op het hoofdpodium en ontmoetingen en ’experiences’ in vele tenten.

Zie voor meer info de site Jongkatholiek.