Benefietconcert

 

Zondag 8 oktober Benefietconcert in Mariënkroon ten bate van getroffen Cuba

Actie Creatief met medewerking van Carmina Ludens

Op zondag 8 oktober om 15.00 uur organiseert Stichting Actie Creatief in de kapel van Mariënkroon een benefietconcert door Carmina Ludens. De opbrengst is bestemd voor de opbouw van de getroffen bedrijven op Cuba door de orkaan Irma. De toegang is gratis.

Locatie:     Kapel Mariënkroon, Abdijlaan 8, 5253 VP Nieuwkuijk

Tijd:           van 15.00 uur tot 16.15 uur

Over Cuba is de orkaan Irma met dezelfde verwoestende kracht heen geraasd als over Sint Maarten. Daardoor hebben onder andere veel bedrijven zware schade opgelopen. Op Cuba is geen verzekering mogelijk. De bedrijven krijgen geen hulp van de overheid dus zijn zij zelf verantwoordelijk voor het herstel en de wederopbouw. Zonder hulp van buiten zijn ze in hun voortbestaan bedreigd.

Op Cuba is de ‘Stichting Hongarije’ actief. Deze stichting heeft veel ervaring opgedaan met bedrijfsontwikkeling in ex-communistische landen van Oost-Europa en heeft tot nu toe op Cuba met Nederlandse giften zo’n 50 bedrijven gestart. Ook worden ter plekke toekomstige ondernemers deskundig begeleid bij de realisering van hun plannen. Zie ook www.stichtinghongarije.eu.

Actie Creatief ondersteunt met dit benefietconcert de bedrijven van ‘Stichting Hongarije’ en zorgt ervoor dat de opbrengst op de plaats van bestemming komt.

Bent u niet in de gelegenheid het benefietconcert te bezoeken, maar wilt u de getroffen bedrijven in Cuba steunen dan is uw gift welkom op rekeningnummer NL71 RABO 0113 2601 48 ten name van Stichting Hongarije, onder vermelding van Irma 2017. De stichting draagt het ANBI-keurmerk dus uw gift is fiscaal aftrekbaar. Elke gift kan voor de ondernemers van Cuba al een groot verschil maken.