Beleef het kerstverhaal met het hele gezin

 

Al vele jaren wordt in de weken vóór Kerstmis in Mariënkroon (Nieuwkuijk) het kerstverhaal nagespeeld. Ook dit jaar weer zullen kinderen, ouders, opa’s en oma’s, in de rol van Maria, Jozef, herder, koning of engel, de geboorte van Jezus beleven. Evenals vorig jaar zal er een levende kerststal zijn met echte dieren. Een prachtige manier om de betekenis van Kerst mee te geven aan kinderen en kleinkinderen.
Zondag 10 december
Mariënkroon, Abdijlaan 8 in Nieuwkuijk

kerstfeest kinderen14.00u Ontvangst
14.30u Start programma
14.45u Toneelspelers (groot en klein) repeteren. Voor anderen is er de gelegenheid de levende kerststal te bezoeken en te genieten van het Kerstlekkers (iedereen mag iets meenemen).
16.00-16.45u Levend kerstspel

De kinderen mogen één stuk speelgoed van zichzelf meenemen om als geschenk bij het kindje Jezus te leggen. Het verzamelde speelgoed zal naar een goed doel gaan. Vorig jaar zijn er kinderen in asielzoekerscentra
blij mee gemaakt.

Geen entreegeld. Een vrijwillige bijdrage voor de organisatie is welkom.

Fotogalerij