Mariapoli-ontmoetingsdagen 2018: Meeting Mary

 

Meeting Mary

Van woensdagavond 9 mei 19:00u tot zondag 13 mei 14:00u.

Maria van Nazareth, de moeder van Jezus. In de loop der eeuwen is een oneindig aantal schilderwerken en muziekproducties aan haar gewijd. Wat heeft deze opvallende-onopvallende vrouw uit Palestina te zeggen? Wie was zij? En, wat betekent zij vandaag voor ons, voor mij? Tijdens de Mariapoli in Mariënkroon (Nieuwkuijk) staat Maria centraal in voordrachten, levensverhalen, bezinning, muziek, theater en spel. Eén van de highlights is de première van een musical op zaterdagavond. Een co-productie van en voor alle deelnemers (waaraan jong en oud nu al kunnen werken!) en die tijdens deze dagen in workshops zijn voltooiing krijgt. Verder: persoonlijke ontmoetingen, wandelen en ontspanning.

Meer informatie en aanmelding: www.mariapoli.nl.