Lezing “Unbound”

 

Op donderdag 27 september geeft Juan van Eijk, priester in Berkel-Enschot, een lezing over het boek “Unbound” van N. Lozano.

In ons leven gebeuren vele mooie dingen en helaas ook minder mooie. Het kan zijn in onze jeugd of later. Of wat te denken van negatieve banden, zoals haat, angst en nog meer? Om vrij te worden kan het nodig zijn mensen te vergeven. Ook al is vergeven niet altijd gemakkelijk, met de hulp van Gods genade, kan het.

Gods plan met ons is dat we onze diepste identiteit in Hem vinden, als zijn kind. Als kind van God mogen we een bijdrage geven aan zijn Rijk, waar eenheid heerst. Dit is mogelijk, als we geloven dat God ons ook nu wil bevrijden. Het boek Unbound beschrijft hoe dit mogelijk is.

Tijd: Van 20.00 tot 21.30 uur

Plaats: Marienkroon in de Raadszaal

Toegang 4 euro, inclusief koffie en thee