Time out per la pau

 
A les dotze del migdia en tot el món, cada dia,un moment de silenci i pregària per la pau.És la proposta de Maria Voce, Presidenta del Moviment dels Focolars.
1

És la proposta de Maria Voce, Presidenta del Moviment dels Focolars, als tres-cents cinquanta dirigents juvenils dels Focolars, provinents de diversos països, reunits a Castelgandolfo del 27 al 30 de desembre, però dirigida a tots els membres del Moviment i a totes aquelles persones que desitgin participar-hi. L’adhesió ha estat immediata. I a les poques hores ja hi havia un event Facebook des d’on fer palès aquest desig de pau.

Amb l’empenta de les notícies que li arribaven mitjançant algunes cartes dels membres dels Focolars al’Orient Mitjà, Maria Voce va expressar a l’assemblea el seu desig:davant d’aquestes“guerres absurdes, només Déu pot respondre ala necessitat de pau que hi ha a la humanitat. Calrealment una oració forta, potent (…) Amb una ferenovada que Déupot fer-ho, si se li demana en unitat, Déu respon”.
Aleshores, la proposta és:“Per què no reprendre el time-out al migdia?”. En llenguatge esportiu, és una suspensió
temporània del joc, el temps mort del bàsquet.“Chiara Lubich va llançar la idea –prossegueix Maria Voce– durant la guerra del Golf, l’any 1991; aquella vegada Déu vaescoltar les pregàries de tothom”.
A les vigílies de l’1 de gener, quan se celebra laJornada Mundial per la Pau, el Moviment dels Focolars torna a llançar el Time out, un moment de silenci i pregària per lapau en el qual es demana, en paraules de Maria Voce, que se li doni a la humanitat aquella
“pau justa, que permeti a tothom, de qualsevol creença i condició o país, viure serenament la vida i que comparteixi aquest do de la pau amb totsels homes”.

Normas(500)

 

Eealimentación

  1. […] (Castellano) Cada día, a las 12 h., un momento de oración o silencio por la paz […]

    Responder