Concert de Benvinguda

 
Si ets jove i vas a la Mariàpolis 2013 de La Seu d’Urgell, pots participar en el Concert de Benvinguda. Envia ja la teva maqueta.

Ja s’acosta la data en la que La Seu d’Urgell s’omplirà de centenars de Mariapolites procedents de tot Espanya. L’organització de la Mariàpolis 2013 continua amb els preparatius per acollir i convidar a tothom a viure una experiència de diàleg a 360º.

La nit d’arribada a la Mariàpolis –l’1 d’agost- seran els joves els qui comencin el diàleg amb un Concert de Benvinguda. Per tal de facilitar la selecció i l’ordre d’intervenció en el concert, ja es pot enviar una gravació de la cançó a conciertomariapolis360@gmail.com

BASES DEL CONCERT DE BENVINGUDA

1. El Concert de Benvinguda a la Mariàpolis de la Seu d’Urgell té un caràcter lúdic, exclusivament musical i obert a tots els joves a partir de 12 anys que desitgin participar-hi.

2. Qualsevol estil musical és apte: pop, rock, indie, blues, rap,…

3. Les cançons poden ser pròpies, versions de qualsevol grup musical, etc. El contingut ha de ser adient al context que ens envolta.

4. El Concert començarà el dia 1 d’agost a les 22:00 hores, nit de l’arribada. Lloc: Sala principal de la Mariàpolis.

5. Es valorarà la qualitat musical, l’originalitat, la posada en escena…

6. Tots aquells que desitgin participar enviaran una gravació (vídeo o àudio) a l’adreça: conciertomariapolis360@gmail.com. A més a més, caldrà  adjuntar un document explicatiu amb la següent informació:

1. Nom del grup / intèrpret

2. Nom, edat des components i funció en el grup

3. Títol de les cançons a interpretar

4. Necessitats tècniques i material que es requereix

7. El participants aportaran els seus propis instruments a excepció de la bateria o els teclats.

8. Les proves de so es faran el mateix dia 1 d’agost per la tarda . A cada grup li serà assignada una franja horària per realitzar les proves de so que serà comunicada per correu electrònic.

9. La data límit per presentar les cançons és el 10 de juliol de 2013.

Normas(500)