El canvi està en marxa

 
Conclou la II Summer School amb somnis i expectatives acomplertes. La propera serà d’aquí a un any a París.
1

“Ha estat una experiència increïble”, “No sé si us adoneu del gran regal que hem rebut aquí… som de 19 països d’arreu del món”, “Ara hem de donar”. Aquestes són algunes de les impressions finals dels participants. Joves de punts geogràfics i de formació d’allò més variada. Alguns ja van participar a la I Summer School, altres havien sentit parlar de l’EdC, altres desconeixien completament aquesta proposta.

Després de cinc dies d’intens treball i relació entre els participants, conclou la II Summer School EdC. En tothom, queda clara la convicció que és possible viure i dur endavant els postulats de l’EdC a l’empresa. I un pas més: en tots queda el compromís de compartir i generar al seu voltant aquest estil de vida empresarial. Comprometre’s i treballar estretament a les comissions nacionals d’EdC i sobretot, viure per a que l’EdC creixi i es difongui.

Com els deia Isaías Hernando: “Creieu en vosaltres. Podeu canviar el món de l’economia. Seguiu endavant en xarxa, no perdeu el contacte. Teniu una força molt gran. La veritable força és quan tots estem units. Aquesta és la vostra força.”

Tots marxen amb la ferma intenció de donar el que han rebut: coneixements teòrics, experiències reals d’empreses, relacions construïdes, alegria. Donar-ho i transformar-ho, fer-ho realitat als seus països d’origen, amb un compromís que –com assenyalava Luigino Bruni a la conclusió- “dóna com a fruit la felicitat”.

Ara, davant de tots ells s’obre un horitzó infinit de possibilitats per concretar. L’ocasió per avaluar-ho tot, serà d’aquí a un any, a la III Summer School. El lloc: París

Normas(500)

 

Eealimentación

  1. AB

    Enhorabuena!
    Como alguno subrayó en las conclusiones, la red de personas que creen y trabajan en una economía nueva, en una economía de comunión, basada en la persona, sigue creciendo y hace ver que el mundo unido es una meta a la que todos podemos contribuir desde distintos ámbitos.
    Como dice el lema de la escuela: meet, share, created,change…

    Responder