Diàlegs d’Arquitectura

 
Organitza el seu I Seminari a Espanya els dies 18 i 19 d’octubre.

El I Seminari de Diàlegs d’Arquitectura es celebrarà a Madrid i a Las Matas. Dues seus que facilitaran el desenvolupament del programa previst: una jornada interdisciplinar i una altra més enfocada cap al món de l’arquitectura.

La Jornada Interdisciplinar Educació: identitat i referències es desenvoluparà el divendres 18 d’octubre a la Sala de Conferències de la Facultat d’Educació de la Universitat Complutense de Madrid (Edifici La Almudena. Rector Royo Villanova, s/n). S’articularà al voltant de dues taules rodones, una amb el nom Perspectiva des de les ciències humanes, a les 12:00 h; i l’altra a les 16:00 h, sota el nom Referències en l’àmbit del territori. Consulta el programa complet.

La Jornada del dissabte 19 de octubre, en canvi, serà específica d’arquitectura i es farà al Centre Mariàpolis Luminosa.

Diàlegs d’Arquitectura neix el 2002 al recer de la ONG New Humanity, del Moviment dels Focolars. Vol ser un taller permanent de reflexió al voltant dels temes d’urbanisme, de l’arquitectura, de la relació entre espai i societat. Involucra arquitectes, enginyers, professorat universitari i estudiants que, de diferents maneres, treballen en relació als temes de la ciutat i el territori. Promou moments d’intercanvi, diàleg i aprofundiment a la llum del Carisma de la Unitat, fundat per Chiara Lubich.

Una característica essencial d’aquest diàleg cultural és la interdisciplinarietat. Cada camp està obert a deixar-se il·luminar per la llum que emana d’altres disciplines. Tot això, a través de jornades, seminaris i altres tipus d’esdeveniments que s’organitzen amb caràcter interdisciplinar.

Més informació a dialogosdearquitectura@focolares.org. Fitxa d’inscripció

Normas(500)