Creus en l’amor?

 
Un any més, Joves per un Món Unit organitza i convida a participar d’una Setmana Santa especial.
1

El suggerent nom del curs d’aquest any… I tu, creus en l’amor? És una invitació a reflexionar sobre tot allò referent a l’amor. El programa enfocarà la vivència des d’una triple perspectiva complementària: psicològica (amb la presència d’Elvira Mira García), filosòfica (presentada per Guianluca Falcioni) i teològica (exposada per Aurelio Cerviño). També hi haurà tallers per aprofundir en algunes situacions concretes.

El present curs forma part d’un cicle dirigit a joves que es ve desenvolupant al Centre Mariàpolis Luminosa, al voltant dels temes de la fe i de l’amor; amb la finalitat d’oferir un espai de formació des del carisma de la unitat. Altres edicions tenien com a títol: “Nosaltres creiem en l’amor” o “L’amor és el nostre camí”. La del 2013 va comptar amb la presència d’un equip d’experts, encapçalat per Jesús Morán, llicenciat en filosofia i teologia i responsable internacional de les activitats culturals del Moviment dels Focolars; sota el títol:  I tu, què creus?

L’edat de participació és de 17 a 30 anys. Si estàs en aquesta edat, aquesta és una ocasió per poder passar una Setmana Santa diferent als afores de Madrid, a més a més de ser una oportunitat per convidar a amics, joves coneguts, creients i no creients,… amb inquietud d’aprofundir la seva comprensió en el tema.

Normas(500)

 

Eealimentación

  1. DGP

    Esta iniciativa tiene una pinta estupenda. Espero que muchos se animen y participen.

    Responder