Informació per a la inscripció

 
No et perdis la Mariàpolis d’aquest any: a Logronyo de l’1 al 5 d’agost.
2

Mariàpolis Logronyo 2016.

Del 1 al 5 de Agost, (arribada el 31 de juliol a la nit)

Informació per a la inscripció. Important llegir-la detingudament.

Per a inscriure’s cal ingressar 50 € en concepte de quota de participació al cc. de La Caixa ES73 2100 0593 3602 0012 6961,  a nom del Moviment dels Focolars. Indiqueu en el concepte el nom de la persona que fa l’ingrés.

Es pot realitzar en un únic ingrés la quota de participació de vàries persones. Tant bon punt estigui fet l’ingrés, complimenteu amb les dades de cada participant, la fitxa d’inscripció que trobareu en aquesta pàgina web.  A la casella corresponent indiqueu la data de l’ingrés dels 50€ i la persona que l’ha fet.

Els nens menors de 2 anys que no necessitin llit ni menjar, hauran d’inscriure’s pagant una quota de participació de 15 €. És necessari inscriure també als nadons.

Les places d’allotjament són limitades, quan s’assoleixi el número previst, l’allotjament no correrà a càrrec de l’organització de la Mariàpolis 2016.

 

Preus i Allotjaments:

     Residència Tipus A:  200 € per persona en habitació doble – pensió completa

     Residència Tipus B: 180 €. Per persona en habitació doble amb cuina compartida, sense esmorzar. Dinars en una residència propera.

Suplement habitació individual per a ambdues residències: 10 € / dia.

     Hotel ***  275 € per persona en habitació doble – pensió completa.  Sense disponibilitat d’habitació individual en hotels.

     Alberg juvenil per a majors de 18 anys: 115 €. Pensió completa sense esmorzar (sense llençols ni tovalloles). Places limitades

NOTES:

 • Aquests preus no inclouen els 50 € de la inscripció.
 • Els pares acompanyats de més d’un fill menor de 18 anys i allotjats en residència, tindran un descompte del 15 % .
 • El cost d’autobusos, excursions i visites turístiques no està inclòs.

Tots els menors han d’anar acompanyats pels seus pares o persones autoritzades per ells i realitzar la reserva en la mateixa modalitat d’allotjament i tenir-ne la responsabilitat durant tota la Mariàpolis.

NOVETAT: Amb el desig d’afavorir la convivència entre els menors, intentarem agrupar-los en el mateix allotjament amb els seus pares o tutors. Per això animem a les famílies amb fills d’edat entre 9 i 17 anys, a allotjar-se en la modalitat de Residència tipus A.

Els tutors han de tenir un document escrit que els acrediti.

Per rebre més informació podeu escriure al correu electrònic de la Secretaria de la Mariàpolis o trucar als telèfons 638308460 i 638525831, els divendres de 18 a 20 h.

La recepció de la Mariàpolis serà al Seminari Diocesà de Logronyo, (Avda. de La Paz 114. 26004 Logronyo), a partir de les 17 h. del diumenge 31 de juliol. No està previst el sopar d’aquest dia.

Podeu formalizar la vostra inscripció aquí.

 

Normas(500)

 

Eealimentación

 1. Juan

  ¡Qué buena pinta tiene esto!
  Nos vemos en Logroño… Yo ya me he inscrito y animo a hacerlo.

  Responder
  • Chelo

   Vamos por primera vez con nuestra hija pequeña, muy ilusionados :Abiertos al encuentro, la fraternidad…. Queremos dejar todo en Sevilla, para llenarnos y compartir con los demás.

   Nos vemos en Logroño

   Responder