Up2Me

 
Escola a Espanya per a formadors del Projecte Up2Me, de formació afectivo-sexual i creixement harmoniós de la persona.

Up2Me_ProjectEl Projecte Up2Me va néixer fruit de l’experiència acumulada per diferents persones que treballen amb i per als nois i adolescents en el Moviment dels Focolars. L’objectiu era unir esforços i individuar i sistematitzar un itinerari formatiu integral per a nois i joves (de 9 a 17 anys) basat en la visió antropològica de la persona-relació. La contribució acadèmica de l’Institut Universitari Sophia ha estat fonamental per al desenvolupament del projecte que també preveu moments formatius per als pares.

El passat mes de novembre es va celebrar una escola pilot per formar els primers tutors del Projecte; i al llarg d’aquest curs hi ha hagut diferents grups d’adolescents que han començat aquest itinerari.

La propera escola per a tutors es farà al Centre Mariàpolis Luminosa del 23 al 27 de novembre de 2016. Els idiomes en els que s’impartirà seran castellà, portuguès, anglès, francès i italià. És imprescindible la participació a tota l’escola.

Més informació i inscripcions al correu electrònic de Famílies Noves.

El preu (participació i pensió completa) és de 270 €. La participació a l’escola serà confirmada en funció de les sol·licituds i del compliment dels requisits demanats.

Per poder participar al projecte i dur a terme aquesta formació en un territori cal:

–      Un grup de 10-15nois/-es d’edat homogènia (franges d’edat: 9-11; 12-14; 15-17 anys);

–       Dos tutors (un home i una dona casats, no necessàriament entre ells) que acompanyin el grup i que es formin en l’escola de tutors;

–       Alguns experts: un metge (o infermer), un psicòleg, un pedagog allà on sigui possible, que comparteixin la metodologia de Up2Me i que, junt amb els tutors, ajudin en algunes sessions en les que es recomana la presència d’un professional;

–     Col·laboració amb qui ja treballa localment amb nois

Up2Me Project és possible gràcies al treball conjunt de la OSAL AFNFamílies Noves, Nois per la Unitat i l’Institut Universitari Sophia.

Normas(500)