Còrdova – Trobada de comunitat local

 

senderismo_Córdoba

Com és habitual allà on existeix el Moviment dels Focolars, els seus membres es reuneixen periòdicament; les excuses per estar junts poden ser d’allò més variades, com l’excursió que van dur a terme a Còrdova el 15 d’octubre.
La propera cita a Còrdova serà el 6 de desembre a les 11.30 h. a la Sala Parroquial de Santa Rafaela Maria (C/ Isla Lanzarote, s/n). També hi és convidat tothom qui vulgui conèixer de prop els focolars.
En aquests últims mesos, a l’igual que altres moviments i associacions presents a la Diòcesi, els focolars estan treballant en la preparació de la Trobada de Laics que es celebrarà l’any vinent, sota el nom “Units per a que el món cregui”.
CórdobaEn aquesta línia, el setmanari diocesà Iglesia en Córdoba, ve presentant els diferents moviments existents a la diòcesi. En el número del 16 d’octubre, es va publicar una pàgina sobre el Moviment dels Focolars.
El 10 d’octubre va tenir lloc la taula rodona Nous moviments de l’església a Còrdova organitzada per l’Institut Superior de Ciències Religioses Beata Victoria Díez, en la qual també es van presentar els focolars.

Normas(500)