Aire fresc per a la família

 
Famílies d’arreu d’Espanya es reuneixen per parlar de les claus de l’èxit en el matrimoni.

Sala_1

Durant el cap de setmana de l’11 i 12 de febrer van ser molts els testimonis de famílies joves, i no tan joves, els que van il·lustrar els diversos temes tractats a l’entorn de “les claus de l’èxit en el matrimoni”, nom del Congrés que els reunia al Centre Mariàpolis Luminosa. La relació en el dia a dia, el dolor que arriba, la providència i els primers moments de dificultat al casar-se, així com quan arriba la crisi i el desig de separar-se. La sexualitat com a entrega i unitat en el matrimoni, els fills com a do de Déu o l’ús de les xarxes socials, van ser altres dels temes tractats.

També hi va haver espai per a moments de diàleg a la sala i cadascú amb la seva parella, amb la tranquil·litat que els fills participaven d’un programa paral·lel i adaptat a les seves edats.

Més de dues-centes persones entre pares i fills, donant un nou impuls a la seva vida familiar. Com va dir un participant: “aire fresc que ens ha permès tornar a posar en relleu la meravella de la nostra relació”. O un altre, que afirmava: “Sents que no vas sol amb la teva parella sinó amb la resta de matrimonis que t’acompanyen”. També una de les persones de més edat de la trobada es mostrava renovada i agraïda: “Tinc 72 anys i creia que ja no tenia res per aprendre. No obstant em sento jove”.

Normas(500)