Pregària contemplativa

 
Última sessió del curs per descobrir o aprofundir en la pregària contemplativa.

Oración contemplativa_2Del 12 al 14 de maig al Centre Mariàpolis Loreto. S’ofereix un ambient de recolliment i silenci extern, obert a persones de tota convicció o creença, que afavoreixi l’aprenentatge d’una posició corporal, la pràctica de la respiració conscient i la repetició d’una invocació o jaculatòria, per anar endinsant-se en una pregària profunda des del silenci interior. Per participar no cal tenir coneixement o experiència en aquest tipus de meditació.

Aquest no és el primer cap de setmana de pregària contemplativa que es pot seguir al Centre Mariàpolis Loreto (Castell d’Aro, Girona). Al llarg del curs s’han ofert diferents oportunitats.

Més informació al correu electrònic.

La revista Ciutat Nova d’agost/setembre de 2016 va dedicar les seves pàgines centrals a la pregària contemplativa, amb una àmplia entrevista al jesuïta, antropòleg i teòleg, Xavier Melloni, alhora que també reproduïa dos testimonis de descobriment d’aquest tipus de pregària. Agraïm a Ciutat Nova el permís per reproduir els testimonis d’Ita Pi i Jaume Rodríguez.

Normas(500)