Gràcies a qui somia un món unit

 
Carta de la Presidenta dels Focolars a tots els que viuen l'ideal de la unitat.

En concloure la trobada dels delegats del Moviment dels Focolars, la presidenta Maria Voce (Emmaus) i els representants dels Focolars al món han enviat una carta d’agraïment als que viuen quotidianament l’ideal de la unitat, dins o fora de les estructures del Moviment.

MariaVoce_Sep2017-a30 de septiembre de 2017

¡Estimadíssimes i estimadíssims !:

Al final de la nostra trobada internacional a Castel Gandolfo, en què hem pogut constatar el que el Carisma de la Unitat realitza en el món, i hem aprofundit la nostra identitat com a Obra de Maria, ens ha nascut el gran desig d’arribar a cada un vosaltres que, de diferents maneres, ha adherit a l’Ideal i el viu, i que, en les situacions més variades, ofereix la seva contribució per construir fragments de fraternitat.

Hem pensat que són molts i molts aquells als quals els devem gratitud i reconeixement per haver estimat, patit i donat la vida per construir aquesta realitat.

Amb el cor a la mà, volem expressar un immens gràcies a tots, sense oblidar a aquells que, tot i no considerant avui part activa del Moviment, segueixen vivint la seva vida quotidiana moguts pel mateix Ideal de Chiara.

Certament la Verge, Mare de l’Obra i de tots, ens ajudarà a prosseguir junts en el camí cap a la unitat de la família humana, com a testimonis del seu amor, on sigui que siguem.

Sentint-nos tots, en el que cada un fa i viu, com petits nusos d’una gran xarxa, us enviem una abraçada

Emmaus juntament amb tots

Normas(500)