Cap de setmana de pregària contemplativa

 
El Centre Mariàpolis Loreto ofereix al febrer un curs d'iniciació a l'oració contemplativa. Al maig, un altre d'aprofundiment.

Oración contemplativa_2

“Al final de la vida ens penedirem d’haver donat tan poc temps a l’oració. Déu està dins de nosaltres en la solitud i no és possible trobar-lo sense afrontar, també nosaltres, amb valentia la solitud”. Chiara Lubich. 1962

Del 23 al 25 de febrer tindrà lloc el primer cap de setmana de Pregària Contemplativa al Centre Mariàpolis Loreto, (Castell d’Aro, Girona). És un curs d’iniciació, per la qual cosa pot participar qui ho desitgi, sense necessitat de tenir experiència prèvia en aquest tipus de pregària. El cap de setmana de maig, del 18 al 20, serà d’aprofundiment.

S’ofereix un ambient de recolliment i silenci extern, obert a persones de tota convicció o creença, que afavoreixi l’aprenentatge d’una postura corporal, la pràctica de la respiració conscient i la repetició d’una invocació o jaculatòria, per anar endinsant-se en una oració profunda des del silenci interior.

El silenci extern afavoreix l’exercici de l’oració contemplativa. Per aquest motiu, durant el cap de setmana, hi haurà constant silenci, excepte moments de comunió tots junts.

Més informació a la invitació i en el correu electrònic.

La revista Ciutat Nova d’agost/setembre de 2016 va dedicar les seves pàgines centrals a la pregària contemplativa, amb una àmplia entrevista al jesuïta, antropòleg i teòleg, Xavier Melloni, alhora que també reproduïa dos testimonis de descobriment d’aquest tipus de pregària. Agraïm a Ciutat Nova el permís per reproduir els testimonis d’Ita Pi i Jaume Rodríguez.

Normas(500)