Un altre món és possible

 
Mariàpolis a Peralta de la Sal (Osca) del 28 d'abril a l'1 de maig.

Flyer Mariapolis 2018Mariàpolis a Peralta de la Sal acollirà a tots aquells que vulguin participar del 28 d’abril a l’1 de maig. L’organització de la Mariàpolis està convençuda que un altre món és possible i convida a construir-ho, i és que, “Junts, construint l’fraternitat, podem transformar el món per fer-ho millor”.

El programa promet ser d’allò més variat per relaxar-se i aprendre junts: excursions, tallers, testimonis, moments artístics, d’interioritat i jocs.

La recepció de la Mariàpolis estarà oberta a partir de les 16 h. del dissabte 28 d’abril. S’ubicarà a la Casa dels Escolapis.

Per formalitzar la inscripció convé llegir detingudament la informació i després omplir el formulari. Data límit d’inscripció: 31 de març de 2018.

Més informació a la pàgina web de la Mariàpolis.

Les Mariàpolis són convivències per a persones de totes les edats que organitza el Moviment dels Focolars per crear espais de diàleg i de fraternitat. En els últims anys, es realitzava una única Mariàpolis a Espanya que reunia a totes les persones que volien participar. Aquest any, la Mariàpolis es multiplica i té diverses seus i dates:

Cullera (València). Mariàpolis, un estil de vida. Del 20 al 22 d’abril

Burgos. Como María. Del 28 al 29 d’abril.

Peralta de la Sal (Osca). Un altre món és possible. Del 28 d’abril a l’1 de maig.

Las Matas (Madrid). Del 12 al 14 d’octubre.

Normas(500)