Els reptes d’una educació sòlida en temps líquids

 
8 marzo 2018 - 10 marzo 2018
Sèrie de conferències i tallers organitzats per ACLF Aljucer i Humanitat Nova (Món de l'Educació) i impartits per Jesús García.

20180309_Jesús_García_Conferencia_AljucerDiverses són les propostes per aquests propers dies a Múrcia i Aljucer que giren al voltant del món de l’educació i la relació pare i fills adolescents. En totes elles es compta amb l’experiència i bon fer de Jesús García, expert en pedagogia i coaching en relacions humanes, psicologia social, medicació familiar a intercultural.

Els reptes d’una educació sòlida en temps líquids. Perquè t’estimo, (m’) arrisco. Conferència – col·loqui el dijous 7 de març a les 19:30 h. al Centre Cultural Las Claras (C / Santa Clara, 1) de Múrcia

Trobar-nos a la xarxa. Taller a l’IES El Palmar. El divendres 9 a les 11 h.

Els reptes d’una educació sòlida en temps líquids. Perquè t’estimo, (m’) arrisco. Conferència – col·loqui adreçada a pares. Divendres 9 de març a les 19 h. al Col·legi Escultor González Moreno d’Aljucer.

Pares i adolescents: Ni vencedors ni vençuts. Taller dirigit a adolescents i pares. El dissabte 10 de març de 11 a 13 h. al Saló d’Actes del Centre de la Dona d’Aljucer. Inscripció prèvia obligatòria. Més informació.

Organitzat per ACLF Aljucer i Humanitat Nova (Món de l’Educació) al costat d’altres entitats. Més informació sobre tots els actes a la pàgina web de ACLF Aljucer

 

Normas(500)