Economia i pobresa

 
Simposi d'Economia de Comunió a València el 2 i 3 de juny.
1

Dirigit a empresaris, docents, estudiants i persones interessades en l’Economia de Comunió (EdC), el Simposi se celebra per primera vegada a València.

El Simposi Economia i pobresa, que comença a les 17 h. a la Universitat Catòlica de València (UCV), comptarà amb ponències i bones pràctiques que il·lustraran les aportacions teòriques.

A les 18:30 h. del dissabte tindrà lloc la presentació del llibre Virtuts i vicis del mercat: paraules per a una economia humana. Escrit per Luigino Bruni -Coordinador Internacional de l’EdC, el professor de la LUMSA– i editat per Ciudad Nueva. A més de l’autor, intervindran Ginés Marc Perles -Vicerector Investigació i Docència, UCV– i Enrique Lluch Frechina -Director i professor del Departament d’Economia de la Universitat CEU Cardenal Herrera.

A continuació, Taula Rodona amb el tema Economia i profecia.

El diumenge 3 de juny el Simposi es trasllada a l’Institut Social del Treball (ISO) i la seva temàtica s’acostarà a la problemàtica dels col·lectius vulnerables, alhora que es coneixeran les cases d’acollida que sosté l’ISO.

Més informació a la invitació i en el correu electrònic. Inscripcions.

El Simposi Economia i Pobresa està organitzat per l’Associació per una Economia de Comunió a Espanya. Compta amb la col·laboració de Universitat Catòlica de València, Institut Social del Treball, Associació Humanitat Nova, Fundació Igino Giordani i Editorial Ciudad Nueva.

Normas(500)

 

Eealimentación

 1. Marivi

  Un gran proyecto la EdC.
  Gracias por difundirla.
  Un abrazo,
  Marivi

  Responder