MARIAPOLI 2022

 

 

De voorbereidingen voor de Mariapoli-ontmoetingsdagen in Mariënkroon op 26, 27, 28 en 29 mei zijn in volle gang. Voorjaarsdagen van ontmoeting, ontspanning, verdieping voor het hele gezin. Na twee jaar is weer een live-ontmoeting mogelijk. Hierbij de uitnodiging en de mogelijkheid je aan te melden: Aanmelding Mariapoli 2022.

Sinds half maart zijn er in Mariënkroon 40 gasten uit Oekraïne, vooral moeders met hun kinderen. Hun lijden is groot, maar ze voelen zich tenminste veilig. Het betekent dat er tijdens de ontmoetingsdagen minder bedden beschikbaar zijn. Daarom het dingend verzoek:  Meld je aan vóór 20 april

  • Heb je de gelegenheid om te kamperen met tent, caravan of camper, we moedigen dit zeer aan!
  • Er zijn ook slaapplaatsen beschikbaar in de omgeving van Mariënkroon.
  • Wie thuis kan slapen en/of extra bedden heeft, laat dit dan graag weten per mail:

Heb je vragen schrijf dan naar aanmelding.mp@gmail.com. Of bel naar 030 2751929

Hartelijke groet van de Mariapolicommissie