Madrid – L’EdC i l’Universitat

 
12 septiembre 2013
Jornada organitzada per l’EdC Espanya i la Universitat ICADE – U.P. Comillas de Madrid

El 12 de setembre es celebrarà l’acte titulat El repte social de l’economia actual. Serà a la Sala de Conferències d’ICADE – U.P. Comillas – al carrer Alberto Aguilera, 23 de Madrid- de 16:30 a 20:30 hores.

Durant quatre hores s’abordaran els reptes als quals s’enfronta l’economia actual per ser capaç de respondre a les demandes socials, per aconseguir el desenvolupament humà i la inclusió productiva dels pobres al sistema. L’acte reunirà als principals exponents internacionals de l’EdC, que estaran participant en la II Summer School International 2013. Luigino Bruni -professor de la Universitat LUMSA de Roma i de l’Institut Universitari Sophia de Florència-, Luca Crivelli -professor de la Universitat de la Suïssa Italiana-, Teresa Ganzon, consellera delegada del banc filipí Kabayan- i Elena Bravo– directora de la UED La Miniera-, compartiran taula amb els no menys importants professors de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials ICADE – U.P. Comillas, Raúl González Fabre i Carlos Ballesteros García. Abans de tot això, el Degà de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials ICADE, D. Alfredo Arahuetes García, haurà estat l’encarregat d’obrir la sessió.

Més informació sobre l’acte organitzat per l’Associació per una Economia de Comunió d’Espanya i la Universitat al web d’ EdC España.

Normas(500)