Retalls d’una vida viscuda per la unitat

 
En l’aniversari de la mort de Margarita Bavosi es publica un nou butlletí informatiu sobre el seu procés de beatificació.

201603_Aniv_Luminosa_2_redCom cada any i en dates properes al 7 de març, aniversari de la mort de Margarita Bavosi, Luminosa, es celebra al Centre Mariàpolis que porta el seu nom, una Eucaristia d’acció de gràcies per la seva vida. Aquest any va ser el passat 5 de març. El sacerdot, durant l’homilia, a més a més de recordar moments de la seva vida, va convidar als assistents a fer com ella quan Chiara Lubich li va proposar, tot seguint l’exemple de Sant Lluís Gonçaga, el seguir jugant[1].

El Butlletí publicat aquest any recull una entrevista a Joxepi Zubillaga, focolarina del País Basc que va compartir molts moments amb Luminosa. Es pot llegir aquí i també a la revista Ciudad Nueva.
201603_Aniv_Luminosa_3_red
[1] Es trobava el jove jesuïta jugant al frontó. Enmig d’aquell esbarjo un company li pregunta: “¿Què faries si sabessis que el Senyor et crida per al judici final?” No va respondre el sant que aniria a la capella a pregar o a confessar-se sinó: “Seguiria jugant”.

Normas(500)