Moviment Gen, cinquanta anys

 
La "Generació Nova" dels Focolars compleix cinquanta anys i ho celebra amb una festa el 7 i el 8 d'abril.

Fernando Sierra_Vacanze gen - Vouzela (Portogallo) 1996Els dies 7 i 8 d’abril el Centre Mariàpolis Luminosa es transformarà per celebrar el Cinquanta Aniversari Gen. Serà una festa que reunirà els Gen d’ahir i avui. Com els organitzadors afirmen: “No és una trobada, no és un Genfest, no és una Mariàpolis, no és una acció de Joves per un Món Unit. No és res del que hàgim viscut fins ara, ja que mai abans havíem complert 50 anys … Però el que realment la fa única és que tots portarem una experiència de Jesús en Mig, que en un moment de la nostra vida ens va conquistar “.

Un moment de festa per a un record agraït a Chiara Lubich: “Qui no viu encara algun dels seus missatges? Jo -explica Montse de Cartagena- després de trenta-dos anys que vaig escoltar per primera vegada a Chiara, visc encara ‘veient el positiu en l’altre’ i ‘recomençant sempre en cada batec de cor’ … i segur que cadascun té una jovenes_red_SSfrase al cor “.

La idea de la celebració sorgeix de forma espontània, es crea un grup de WhatsApp en el qual en poques hores ja són dues-centes persones. Tots administradors per poder convidar a més persones. Aquest sistema es queda curt i també s’obre un grup en Telegram; en poc temps ja són quatre-cents i creixent … salutacions, records i alegria pel retrobament. “Fins aquí tot perfecte, però ja tot insuficient: volem tornar a veure’ns!”
Congreso G2
I es posen en marxa. Cada setmana es reuneix via skype un grup que va concretant idees i elaborant el programa amb les idees de tots, que arriben a través d’aquests grups i del correu electrònic.

Enllaç d’inscripció a la Festa.

Normas(500)