Fira d’associacions

 
A Aljucer, amb la participació de l’Associació de la Comunitat Local dels Focolars Francisco Sánchez Abellán.

La ACLF Associació de la Comunitat Local dels Focolars Francisco Sánchez Abellán, que té com a propòsit promoure la cultura de la fraternitat al poble, va participar a la III Fira d’Associacions d’Aljucer (Múrcia), que va reunir a deu associacions la tarda del dissabte 28 de setembre.

Des de les quatre de la tarda es va treballar en la col·locació i distribució de les carpes que després acollirien les mostres de cada Associació. A les sis de la tarda es va inaugurar la Fira que va acabar a dos quarts de deu de la nit. En un clima festiu i de gran companyonia, van anar passant veïns d’Aljucer a interessar-se per cada una de les associacions que van exposar públicament els seus objectius i activitats.

L’ACLF va col·locar dos plafons informatius. Un amb els objectius de l’Associació, juntament amb una panoràmica general de les activitats desenvolupades en els últims anys; i l’altre amb les activitats solidàries i de col·laboració en emergències arreu de planeta, posant un èmfasi especial en el projecte Fraternitat amb Àfrica.

Les associacions participants van ser: Patrimoni Aljucer, AJVA (Associació Juvenil Vila d’Aljucer), Penya folklòrica El Trillo, Bicisolidaria, Comparsa Alexis, Casino Cultural d’Aljucer, Penya Barcelonista, AMPA del col·legi públic d’Aljucer, Centre de la Dona i ACLF.

L’ACLF Francisco Sánchez Abellán porta aquest nom en honor al seu mentor i amic que uns mesos abans de morir els va engrescar en aquesta iniciativa i va donar la seva autorització per utilitzar el seu nom.

Normas(500)