El Papa Francesc demana ser concrets en l’amor

 
Maria Voce agraeix les seves paraules i anima a tothom a fer-les realitat.

papa_angelus-247x300El papa Francesc va demanar el diumenge 6 de setembre a les parròquies, comunitats religioses, monestirs i santuaris de tot Europa que acullin a famílies de refugiats com a preparació al Jubileu de la Misericòrdia; també va anunciar que les dues parròquies del Vaticà ho faran els propers dies. “Davant la proximitat del Jubileu de la Misericòrdia, faig una crida a les parròquies, a les comunitats religioses, als monestirs i als santuaris de tot Europa per a que expressin la concreció de l’Evangeli i acullin a una família de refugiats (…) un gest concret com a preparació a l’Any Sant de la Misericòrdia. (…) Davant la tragèdia de desenes de milers de refugiats que fugen de la mort per la guerra i la fam i que han començat una marxa moguts per l’esperança, l’Evangeli ens crida a ser ‘propers’ als més petits i abandonats. A donar-los una esperança concreta”, va afirmar Francesc. “No s’hi val dir només: ‘Ànim, paciència!…’ L’esperança cristiana és combativa, amb la tenacitat de qui va cap a una meta segura”.

Maria Voce, en nom del Moviment dels Focolars, expressa “agraïment per les paraules valentes i concretes del Sant Pare”, subratllant la voluntat de fer tot el que demana: “obrint més les nostres cases i llocs d’acollida”.

Són moltes les iniciatives personals i comunitàries promogudes pels Focolars en diversos països, però, com afirma la Presidenta dels Focolars, cal fer més” i demana als membres del Moviment que s’esforcin més i que s’uneixin a aquells que es mouen en aquesta direcció per promoure accions dirigides a desemmascarar les causes de les guerres i de les tragèdies que assoten tants punts del planeta; tot això amb l’objectiu de posar-hi remei, “posant en joc les nostres

Normas(500)