Amb el Cardenal Omella

 
La cripta de la Sagrada Família ha estat el lloc escollit per compartir una tarda de família amb el cardenal Omella ahir diumenge 18 de març.

Barcelona_OmellaA les 17h s’ha celebrat l’eucaristia, amb aproximadament un centenar de persones, i posteriorment, als locals parroquials, hi ha hagut espai per a la coneixença mútua i el diàleg entre el cardenal i la comunitat dels Focolars a Barcelona.

Tant infants com joves i adults han presentat a Mons. Omella, mitjançant testimoniatges personals o de grup i iniciatives vàries, com miren de viure l’espiritualitat de la unitat dels Focolars. Es feia palès que el mirar de posar en pràctica l’Evangeli canvia la vida de les persones i la realitat que ens envolta, com explicaven el Grup de Gestió Empresarial o el Grup del Diàleg entre persones de diverses conviccions.

En l’estona final de preguntes i respostes, el cardenal Omella ha pogut parlar des del cor als membres dels Focolars, amb missatges que es poden resumir segons aquestes idees:

Ja esteu sintonitzats amb la vida de l’Església. Allà on sou, sigueu llevat a la massa.

És molt important l’acció que desenvolupeu amb els joves i les famílies, per al bé del futur de la societat.

El jovent i les persones en general tenen fam de Déu. S’ha d’alimentar amb la pregària i el compromís social.

Sigueu coherents. Viviu i porteu arreu l’evangeli amb joia, amb el vostre testimoniatge.

Mons Omella, convidant els presents a visibilitzar la família de l’Església, els ha anticipat algunes pinzellades del nou Pla Pastoral de l’Arxidiòcesi de Barcelona, que posa l’accent a certes actituds a treballar, més que objectius o accions, per tal de viure l’Evangeli.

Barcelona_Omella_2

Normas(500)