Genfest – Camí de Santiago

 
Proposta local dels Joves per un Món Unit a Espanya. No t'ho perdis del 20 al 29 de juliol.

Per primera vegada en la seva història, Genfest es celebra fora d’Europa … a Filipines. Allà hi seran presents una bona colla de joves espanyols. I com no podran anar-hi tots els que volen, Genfest es multiplica localment. A Espanya la cita és del 20 al 29 de juliol en el Camí de Santiago.

Inscripcions. Més informació a la invitació i en el correu electrònic.

Com va afirmar la presidenta dels Focolars, Maria Voce, fa uns mesos: “El Genfest no es refereix només als joves, sinó a tots. Per això vull anar també jo i espero que siguem molts (…) Es pot ajudar amb l’acollida, ajudant els joves a preparar el programa, donant un aportació econòmica per a aquests joves que en cas contrari no podrien participar. Fem tota la nostra part. ‘El Genfest és meu, és nostre! “.

Animats per Maria Voce, són molts els que s’han posat mans a l’obra per col·laborar i permetre la participació dels joves. A més de la venda de samarretes amb el logo oficial de l’Genfest (una part de la recaptació va a sufragar despeses generals del mateix), l’activitat més generalitzada està sent la venda de cafè i dolços durant les jornades i seminaris organitzats pel Moviment dels Focolars a diferents llocs d’Espanya. També estan arribant donacions de particulars o grups. A Sant Sebastià es va realitzar un petit mercat i en breu, es celebrarà la segona edició.

Normas(500)