Comença la gira acústica del Gen Rosso

 
Del 16 de setembre al 2 d’octubre el Gen Rosso visita vàries ciutats espanyoles oferint el millor del seu repertori en un concert Acústic.

Gen_Rosso_concierto_2Guitarra, bateria i baix acústics, piano, saxòfon i les veus del Gen Rosso. Una vintena de cançons extretes dels gairebé cinquanta anys de vida del grup: Una altra Humanitat, Naixerà, Somniant, Constel·lacions, … Un Concert Acústic i multicultural en tres idiomes: italià, castellà i anglès.

Els concerts es duran a terme en llocs més petits dels que ens tenen habituats i en els que la connexió entre el públic i el Gen Rosso, serà molt més propera i potent. Els integrants del Gen Rosso que participaran en aquesta gira acústica provenen d’Espanya, Itàlia, Filipines, Argentina i Suïssa. A més a més de gaudir de les seves cançons més conegudes i d’algun regal en forma de cançó inèdita, es podrà conèixer la història d’alguna d’aquestes cançons, i també experiències personals d’algun d’ells.

A Jaén, en canvi, la proposta és diferent. Emmarcat en l’Any de la Misericòrdia, ofereix Vigília de la Misericòrdia: hora i mitja de reflexió i meditació, guiada a través de textos i les seves pròpies cançons.

Les dates i ciutats de la gira del Gen Rosso a Espanya són les següents:

16 de setembre. Teatre Jacinto Benavente de Galapagar (Madrid).

18 de setembre. Teatre Fernández Baldor de Torrelodones (Madrid).

2016_GenRosso_Carte_red21 de setembre. Auditori Fundació Caja Rural de Granada.

23 de setembre. Gran Teatre de Càceres.

24 de setembre. Teatre Auditori Riberas del Guadaira (Alcalà de Guadaira, Sevilla).

27 de setembre. Vigília de la Misericòrdia a les 20:30 h. ​Parròquia San Pedro Poveda (Jaén)

29 i 30 de setembre. Sala Borja (Valladolid).

2 d’octubre. Auditori del Col·legi Sagrada Família (Maristes). Cartagena (Múrcia).

Gen Rosso International Performing Arts Group es caracteritza per la internacionalitat dels seus components i el compromís personal de cada un: el de posar en pràctica i comunicar a través de la música, missatges de pau i fraternitat universal, construint en primera persona un món unit.

Normas(500)