Run4Unity

 
Torna la carrera mundial de relleus per la pau organitzada per Nois per la Unitat.

Change your heart. Change the world / Canvia el teu cor. Canvia el món és el lema triat per aquest any.

Els actes centrals de Run4Unity tindran lloc el 7 de maig. A molts llocs del món, nois i noies correran per la pau entre les 11 i les 12h. segons el seu fus horari… un dia complet corrent per la pau i la unitat de la família humana. Run4Unity és l’esdeveniment final de la Setmana Món Unit, que comença l’1 de maig a Loppiano (Florència).

R4U_ROA diferents llocs d’Espanya també es podrà participar del Run4Unity: a Las Matas (Las Rozas de Madrid), la cita és el 22 d’abril a les 9:30 h. al Poliesportiu. Hi haurà una cursa de 5 km i possibilitat de marxa de 4 km, a més a més de curses infantils. El lliurament de dorsals serà a partir de les 8:00 h. Més informació a la pàgina web creada per a l’esdeveniment. Ja està obert el termini d’inscripcions. També existeix la possibilitat de col·laborar amb el Dorsal 0Run4Unity Las Matas és una cursa solidària en favor del Centre d’Acollida Notre Dame de Líban. A més a més, es poden seguir els preparatius a les xarxes socials: Twitter – Facebook Instagram

Tot i no poder participar en la cursa, sí que es pot viure l’esperit que la mou: construir la pau i la unitat entre persones i pobles. S’ha posat en marxa internacionalment una campanya de sensibilització: Una etiqueta (hashtag) per la pau. Cada vegada que es faci un gest de fraternitat, pugeu una foto dels protagonistas amb els dits entrellaçats formant el símbol del hashtag, afegint l’etiqueta #4Peace.

Normas(500)