Mariapoli mei 2021

 

SAVE THE DATE

Mei-maand, Mariapoli-maand

Vorig jaar geen Mariapoli… Dit jaar niet één.. maar drie Mariapoli’s!

In de maand mei zullen in Abdijhof Marienkroon drie weekenden in het teken staan van ontmoeting voor jong en oud. Online voor iedereen. En fysiek voor zover mogelijk naar de op dat moment geldende coronamaatregelen.

  • 1 en 2 mei: een Tiener-Mariapoli voor tieners en hun ouders

‘Run4Unity – internationale livestreams – verdieping en uitwisseling

  • 8 en 9 mei: een Maatschappelijke Mariapoli voor jongeren en volwassenen

#DaretoCare en Samen voor Europa. Hoe zetten wij ons in voor de samenleving en het milieu? – Van elkaar leren en horen wat er in wereld gaande is op dit gebied.

  • 22-24 mei: een Verdiepende Mariapoli met speciaal kinderprogramma

Terug naar de basis, meditatie en vorming, uitwisseling, muziek, ontspanning, vespers, om weer gesterkt de wereld in te gaan. Met als thema: ‘Spiritualiteit beleef je samen’.

Er is gekozen voor een hybride opzet: Voor fysieke deelname kan een beperkt aantal mensen zich inschrijven. Terwijl de ontmoetingsdagen via een online-verbinding door iedereen gevolgd kunnen worden. Omdat het programma wordt afgestemd op digitale ontmoetingen zullen er maximaal twee sessies op een dag zijn van niet langer dan anderhalf uur.

Voor inschrijven en informatie over de verschillende mariapoli’s en hun programma: kijk regelmatig op de website www.mariapoli.nl. Daar staat telkens de meest actuele informatie.