MARIAPOLI 2024 – Ga op weg !

 

 

350 deelnemers, vele kleuters, peuters en tieners zorgden van 9.-12. mei in Mariënkroon voor een boeiende sfeer waar iedereen steeds weer probeerde zich onder de wet van de Mariapoli te stellen: de wederzijdse liefde.

Hier enkele indrukken: “Heel veel dank voor deze prachtige dagen, waarin het leek dat de wereld positief veranderde.” “Ik kon al mijn zorgen achter me laten en maakte het goed in de sfeer tussen ons”. “Het is de kracht van de wederzijdse liefde die getuigt van God.” “In het gemeen-schappelijke bidden en zingen voelden we ons als het één volk van God op weg.”

Op de vraag wat hij wenste van de Mariapoli, zei een 10-jarige jongen: “Ik wens dat alle mensen aan het einde vertrekken met vreugde en vrede in hun hart.” Voor velen is deze wens zeker uitgekomen.