Ivona Budinski: ljubav prema prirodi pretočila u kozmetiku – Dare To Care

 
Ivona je završila srednju školu za farmaceutskog tehničara i upravo je u školi dosta naučila o pravljenju prirodnih preparata.

„Jako me interesuju biljke i prirodne stvari. Priroda nas leči, pošto smo iz prirode i nastali. Još od malena volim prirodu. Sa porodicom provodim dosta vremena u prirodi, volim da sakupljam lekovite biljke i tako se u meni i rodila ideja o pravljenju nečega što je lekovito za naše telo.

Pravim kreme za telo i lice, sapune, balzame za usne, stikove, dezodoranse, mirišljave soli za kupanje. Moji proizvodi mogu koristiti i mladi i stari i pogodni su za sve tipove kože i imaju razne mirise, pa tako, na primer, sapuni mirišu na narandžu i cimet, magnoliju, lavandu, limun. U balzam za usne ne stavljam ništa od mirisa, pošto sami sastojci tog balzama već imaju određeni miris. Postoje kalupi za sapune. Meni se više sviđa kad imaju neki oblik, pošto se mušterija na taj način lakše privuče. Estetika je veoma važna, pa zbog toga pravim sapune raznih oblika.

To mi oduzima puno vremena, međutim, nije mi problem da to napravim, jer u tome uživam. Uvek isplaniram svoj dan kada ću da učim, a kada ću da pravim”.

Ivona Budinski – Izvor: RTV (Jelena Dudaš)

 

Fotogalerija

Rules(500)