Adventskalender 2018 voor kinderen

 

Dit jaar is er ook een nieuwe editie van de adventskalender voor kinderen van 3 tot 12 jaar, voorbereid door de Nieuwe Families van de Focolare beweging. Deze kalender maakt het mogelijk om je op een originele manier voor te bereiden op het kerstfeest, in het gezin, in de parochie, op school of in de jeugdbewegingen.

De kersttijd is een tijd van geschenken geven. We kunnen niet aan iedereen aanbieden dure geschenken geven en misschien kunnen we helemaal niets kopen. In ieder geval kunnen we onze vriendschap, onze glimlach of onze hulp schenken. En kinderen kunnen ook een tekening schenken.

Dit jaar bieden we voor elke dag van de advent een klein geschenk in de vorm van een tekening met een suggestie op de achterkant . Elke actie uitgevoerd vanuit de liefde wordt echt een geschenk voor de ander en ook een geschenk voor Jezus.

De kalender, gedrukt op een flexibel karton – in de kleuren groen en goud – beschikt over:

  • een omslag in A4-formaat met uitleg. Op de achterkant is een kribbe afgedrukt.
  • een drieluik (3x A4-formaat) met aan de voorkant tekeningen van de cadeaus en een kerstboom die kan worden verwijderd en in de buurt van de kinderkamer geplaatst. Op de achterkant staan suggesties voor elke dag.

Gepubliceerd in vier talen (Nederlands, Frans, Duits, Italiaans), de prijs is 3 €. Vanaf 50 exemplaren: € 2,50. In het geval van verzending per post, wordt de poort betaald door de ontvanger. De kalender is klaar om half oktober te worden verzonden.

Voor bestellingen: hennie.janssen@telenet.be; tel. (0032) 011 / 54.21.46

Per e-mail: Nieuws Families – Focolare-beweging; P / A Seminar- en vergadercentrum Eenheid, Aarschotsesteenweg, 381, B- 3111 Wezemaal

Lees ook