Adventskalender voor kinderen van 3 tot 12 jaar

 

2022 09 05 PubDEF Adventskalender NL

Al meer dan dertig jaar wordt de adventskalender verspreid door de Nieuwe Families van de Focolarebeweging. Een gelegenheid om zich op een originele en diepgaande manier op Kerstmis voor te bereiden thuis, in de parochie of in de klas.

De kalender krijgt elk jaar een eigen accent. Dit jaar staan vrede en gastvrijheid centraal. Zorg dragen voor onze planeet blijft ook actueel. Elke dag vinden de kinderen een voorstel om iets concreets te doen uit liefde voor iemand.

De kalender wordt gedrukt op hard karton in A4-formaat en verschijnt in meerdere talen: Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Engels, Portugees, Deens, Fins en Noors. Hij zal half oktober klaar zijn en vanaf die datum worden verspreid.

De prijs bedraagt 4€ per exemplaar. Voor scholen/parochies: 3.5€ vanaf 25 exemplaren. De verzendkosten worden betaald door de geadresseerde. We verontschuldigen ons voor het feit dat wij aanvankelijk een prijs van 3,5€ / 3€ euro aangegeven hebben, zoals in 2021. De stijging, die te wijten is aan de grondstofkosten, werd ons laat medegedeeld.

Te bestellen bij Françoise Cortens – Supeley: info@supeley.be  – tel. 0472 98 07 28