Adventskalender voor kinderen van 3 tot 12 jaar

 

Al ruim dertig jaar wordt de Adventskalender verspreid door de Nieuwe Families van de Focolarebeweging. Deze kalender biedt de gelegenheid om de Advent op een originele manier te beleven, thuis, in de parochie of in de klas. Samen met de kinderen kan speciale aandacht gegeven worden aan de zorg voor elkaar en voor onze planeet, ons gemeenschappelijk huis.

De kalender is in kleurschakeringen gedrukt op gerecycleerd papier. Dit jaar wordt gewerkt met sterren. Een ster geeft licht en kan ons de weg wijzen in het donker.

  • 27 sterren kunnen uitgeduwd en opgehangen worden. Aan de achterkant staat een doe-puntje, een daad die we uit liefde kunnen doen die dag.
  • De kerststal: het kindje Jezus is nog bedekt met een gouden laagje krasverf dat op kerstdag mag weggekrast worden. Aan de achterkant is het kerstverhaal afgedrukt. Elke zondag van de advent kan een stukje van het kerstverhaal gelezen worden.
  • 4 kaarsjes, voor elke zondag één. Het vlammetje kan ‘aangestoken’ worden door ook hier de gouden krasverf weg te krassen.

De adventskalender kan vanaf half oktober verzonden worden. Hij verschijnt in meerdere talen: Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Engels en Fins.

De prijs bedraagt 3,5 € per adventskalender – Vanaf 25 exemplaren: 3 €. U kunt uw bestelling doorgeven aan Françoise Cortens-Supeley: info@supeley.be . Per telefoon: 0032 472 980 728.

Te betalen op naam van Nieuwe Families BE58 7360 1268 9179 na ontvangst. De verzendkosten worden betaald door de geadresseerde.

Met het oog op de vele crisissituaties in de wereld gaat de opbrengst van de adventskalender dit jaar aan de gezinnen van Nieuwe Families die het zwaarst getroffen zijn.