“Rhythms of Hope” – Concert voor Libanon

 

Welkom op het concert op 9 september 2023 ten voordele van een project voor medische hulp in Libanon. Dit muziekevenement ondersteunt de inspanningen van onze NGO Humanité Nouvelle om de basisbehoeften van de Libanese bevolking, die een ongekende economische crisis doormaakt, te waarborgen.

Aanvang van het concert: 18u00, locatie: Centrum Eenheid, Aarschotsesteenweg 381, 3111 Rotselaar. Snacks, drankjes en Libanese mezze zullen de hele avond beschikbaar zijn.

Op het podium: Hélène Viratelle, Gaëlle & Ben – Woodentale – Doc Willow  – GenTonic – Miguel Semaan. Het repertoire varieert van klassieke muziek tot ritmische pop en rock en akoestische folk. Aan het einde van de avond worden een jam-sessie en free podium opengesteld voor iedereen.

Uw deelname of financiële steun is een waardevolle bijdrage en zal een echte impact hebben op het leven van degenen die het het meest nodig hebben in Libanon. Wij stellen een bijdrage voor die aangepast kan worden aan de mogelijkheden van iedereen, tussen 9 en 99 € per ticket.

Om tickets te reserveren of het initiatief te steunen, klik gewoon op deze link: “Rhythms of Hope” Concert – Voor Libanon

Lees ook