GENovation in Ramillies ( Frans Brabant)

 

Het volgende GENovation-evenement vindt deze keer niet in Rotselaar plaats, maar in Frans Brabant, in Ramillies, van 24-25.11.23.

Het gaat om een initiatief om alle leeftijden, van kinderen tot volwassenen, samen te brengen (België en Luxemburg). Ons doel? Onze banden verdiepen, ons onderdompelen in de evangelische kunst van het liefhebben en verkennen hoe het evangelie ons dagelijks leven kan inspireren.

Locatie: Ramillies in Waals-Brabant (programma in twee talen).

Datum: vanaf vrijdag 24 om 18:30 uur (voor jongeren van 9 tot 20 jaar) en vanaf zaterdag 25 november om 10:30 uur (voor kinderen van 4 tot 8 jaar en volwassenen). Einde zaterdag 25 om 17:00 uur (mis tot 18:00 uur).

In de gezellige omgeving van de gemeente Ramillies biedt deze dag de gelegenheid om alle generaties samen te brengen, onder het thema: “Een vonkje is genoeg om de wereld te verlichten”. Het zal rijk zijn aan uitwisselingen, interactieve activiteiten en inspirerende momenten van delen.

24 uur voor jongeren (9-20 jaar)

Data: 24 en 25 november

Activiteiten: Spelen, momenten van verdieping, sociale activiteiten in het rusthuis, in een instelling voor mensen met een handicap, hulp bij de solidariteitswinkel, verzamelen van blikjes en afval in de gemeente, deelname aan de gedeelde moestuin, …

Praktische informatie: Aankomst op vrijdag 24 om 18:30 uur. Breng een picknick mee voor het diner + slaapzak + slaapmat + een bijdrage van 10 euro.

Aankomstlocatie vanaf 18:30 uur: – voor kinderen van 9 tot 11 jaar: lokale voetbalveld van Mont Saint André aan het einde van de rue Achille Demazy, 1367 Ramillies

– voor jongeren (12 – 20 jaar) vanaf het 1e jaar secundair onderwijs: kerk van Ramillies-Offus, Rue Léon Delhache, 1367 Ramillies

Zaterdag 25 november

Voor kinderen van 4 tot 8 jaar wacht een speelse dag vol activiteiten en spelletjes.

Voor ouders en alle volwassenen is het een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten, te praten over onderwerpen die ons boeien, alles in een gezellige sfeer.

Praktische informatie: Sluit u bij ons aan vanaf 12.30 uur met uw picknick. We beginnen met een gezellige maaltijd! Deelname is 4 euro per persoon, met een maximum van 20 euro per gezin.

Aankomstlocatie: gemeentelijke school van Ramillies, avenue des Déportés, 48 te 1367 Ramillies

Bedankt voor uw inschrijving door op deze link te klikken: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSffVKvaac0q11C35N6GQhFacuaqiDMZLi5n-0eAn-OU1L7awg/viewform

Het GENovation Team

Lees ook