Lancering van de PATHWAY ‘DARE TO CARE’.

 

Na de ervaring van #InTimeForPeace die we van 1-9 mei 2020 tijdens de Verenigde Wereldweek hebben meegemaakt, zal de nieuwe route over Actief en Politiek Burgerschap voor Eenheid (juni 2020-mei 2021) op zaterdag 20 juni van 14.00 tot 15.00 uur van start gaan.

Het heet Parcours#daretocare (Durf op de ander te letten). Een thema dat we samen willen beleven tot aan de United World Week 2021, een wereldwijd evenement van 1 tot en met 9 mei 2021, dat voor iedereen van 7 tot en met 9 mei in Brussel wordt afgesloten.

Wij nodigen u uit om samen met ons de officiële lancering van deze nieuwe route te volgen die deze zaterdag 20 juni van 14 tot 15 uur op het youtube-kanaal van United World Project zal worden uitgezonden op het volgende adres: https://youtu.be/jzoD-zZlU_0

We zullen levensverhalen ontdekken, muziek, reflecties en interactieve momenten. We zullen de nadruk leggen op de duizend manieren waarop we ons op de ander kunnen richten in onze dagelijkse interacties, in onze gemeenschappen, in de politiek en in de wereldburgerschap.

De video-uitzending zal in het Engels zijn. Indien nodig kunt u zich inschrijven voor toegang tot live-vertalingen: https://bitly.com/daretocarelaunch. Deze zijn beschikbaar in het Italiaans, Spaans, Portugees, Frans, Koreaans, Arabisch, Japans en Mandarijn. Na registratie ontvangt iedereen een e-mail met de directe link naar het kanaal in zijn of haar taal.

Tot zaterdag!

Lees ook