De “Nuova Global Foundation” is geboren

 

Een platform dat Cittá Nuova (Nieuwe Stad) uitgeverijen en tijdschriften uit de hele wereld online verenigd. Het eerste evenement vindt plaats op dinsdag 30 november 2021 van 13.00 tot 15.00 uur.

De Unity Conference 2021, met als thema “Creating New Paths to Inclusion in a Divided World” (Nieuwe wegen naar inclusie in een verdeelde wereld), zal de nadruk leggen op kwesties in verband met het opbouwen van veerkrachtigere en inclusievere economieën, met onderwerpen over investeren met een sociale dimensie en de gevolgen van klimaatverandering. De conferentie markeert ook de officiële lancering van de Nuova Global Foundation. Deelnemers uit de media, het bedrijfsleven en de filantropische sector uit meer dan 21 landen over de hele wereld worden verwacht.

Het evenement, dat zal plaatsvinden op 30 november 2021 tussen 13:00 en 15:00 uur (GMT +1), zal online en live worden gehouden in het Mariapolis Centrum in Castel Gandolfo (Rome, Italië) met de deelname van Margaret Karram, voorzitter van de Focolarebeweging, Jesus Moran, covoorzitter van de Focolarebeweging, ds. Kyoichi Sugino, lid van de Raad va;n Bestuur van de Nuova Global Foundation, Réka Szemerkényi, econoom, lid van de Raad van Bestuur van de Nuova Global Foundation, Richard B. Tantoco, voorzitter en CEO van de Energy Development Corporation (EDC), Olayemi Wonuola Keri, algemeen directeur van Heckerbella Limited

De Nuova Global Foundation is een nieuw opgericht platform dat het wereldwijde netwerk van bij Città Nuova aangesloten tijdschriften en uitgeverijen met elkaar verbindt. Zij wil de ontwikkeling van de media ondersteunen om het ideaal van universele broederschap en een verenigde wereld te verspreiden en te verwezenlijken door ontelbare mensen te inspireren.

De Nuova Global Foundation is een wereldwijde non-profitorganisatie die is opgericht door de Focolarebeweging. Dit platform steunt de ontwikkeling van mediaorganisaties en journalistieke projecten die de aandacht vestigen op mondiale uitdagingen en oplossingen voor het algemeen welzijn en een humane ontwikkeling voor alle mensen.

Voor informatie over het programma van het evenement en om u gratis in te schrijven, kunt u terecht op: https://nuovaglobal.org/unity-conference/

Lees ook