Rhythms of Hope – een avond vol muziek voor Libanon

Rhythms of Hope – een avond vol muziek voor Libanon

Een avondfestival in het Centrum Eenheid in Rotselaar, 300 muziekliefhebbers verzamelden zich op zaterdag 9.9.2023 in de zalen van het centrum of op het grote grasveld buiten, een formule die ontmoetingen en de keuze tussen verschillende muziekstijlen mogelijk maakte

Die dag was het mooi en heet, en de stoelen en tafels die buiten stonden, nodigden uit […]

[Lees verder]

Tijd voor de schepping (1.9. – 4.10.23)

Tijd voor de schepping (1.9. – 4.10.23)

De Tijd voor de Schepping is een tijd waarin christenen over de hele wereld samenkomen in gebed en actie om te zorgen voor ons gemeenschappelijke huis. Het is een genadetijd waarin de christelijke kerken iedereen oproepen om hun relatie met de Schepper en met de schepping te vernieuwen, door meditatie, bekering en betrokkenheid bij de […]

[Lees verder]

“Rhythms of Hope” – Concert voor Libanon – 9.9.23

“Rhythms of Hope” – Concert voor Libanon – 9.9.23

Welkom op ons concert “A night of Music for Lebanon” op 9 september 2023 ten voordele van een project voor medische hulp in Libanon. Dit muziekevenement ondersteunt de inspanningen van de NGO Humanité Nouvelle om de basisbehoeften van de Libanese bevolking, die een ongekende economische crisis doormaakt, te waarborgen.
Uw deelname of financiële steun is een […]

[Lees verder]

Adventskalender voor kinderen 2023

Adventskalender voor kinderen 2023

Dagelijks horen we nieuws over oorlogen en natuurrampen. Dit staat in schril contrast met wat Kerstmis ons in herinnering brengt. Zo graag willen we dat licht brengen in deze donkere tijd. Daarom kiezen we in deze adventstijd voor doe-puntjes, daden die we met liefde doen, We maken dit jaar ook 4 lampionnetjes, elke week een. Zo kan de warmte en het licht van het feest van de geboortedag van Jezus overstromen naar alle mensen.
De kalender verschijnt in meerdere talen: Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Engels, Fins, Deens en Noors. Hij zal 20 oktober klaar zijn voor verspreiding. De prijs bedraagt 4 € per kalender. Voor scholen, parochies, gemeenschappen, vanaf 25 exemplaren: 3,5 €. De verzendkosten worden betaald door de geadresseerde.
Te bestellen bij Françoise Cortens: info@supeley.be – tel. 0472 980 728.

[Lees verder]
12345»